TE HUUR

PIPOWAGEN
Wij hebben te huur een ingerichte pipowagen, voor 2 personen waarin het kamperen een absolute topbeleving wordt!

TREKKERSHUT
Geen zin om een tent op te zetten? Wij hebben een mooie trekkershut voor 2 personen.

CARAVAN
Wij hebben te huur een ingerichte tourcaravan (met voortent), tot 5 personen, met koelkast en airconditioning. Van alle gemakken voorzien zodat u heerlijk kunt genieten van de rust om u heen.

STACARAVAN
Wij hebben te huur een stacaravan tot 4 personen, met een veranda en koelkast. 2 slaapkamers 1 met 2 persoons bed en 1 met een stapelbed.

JAARPLAATSEN
En stacaravans in de verkoop. Op dit moment zijn er nog enkele mooie ruime jaarplaatsen
vrij waarop u een stacaravan of chalet naar keuze kunt plaatsen.

Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

HUIFKAR
Een rondrit over het platteland in onze mooie huifkar is een absolute aanrader om in een
gemoedelijke sfeer iets van de omgeving te zien.

BOOT
Boot voor 6 personen om heerlijk te genieten en dit mooie stukje Nederland bekijken van de mooiste kant; het water!

ZAALVERHUUR/VERGADERRUIMTE
U kunt onze sfeervolle zaal huren voor feesten tot 50 personen en een aanvullende zaal voor 100 personen extra. U bent hier zelf gastheer en mag zichzelf voorzien van uw ‘natje en droogje’. In overleg kunnen wij dit voor u regelen.

GROEPSTERREIN
Afzonderlijk van de accommodaties beschikken wij over een groot groepskampeerterrein voor o.a. verenigingen, families, kerken, (sport-/,oldtimer-) clubs en scoutinggroepen. Verhuur in combinatie met de kampeerboerderij(-en) is ook mogelijk. Het terrein heeft een eigen toegang. Op het terrein staat een grote en moderne sanitair unit. Elektra kan door middel van zwerfkasten geregeld worden. En natuurlijk staan ook op het groepskampeerterrein diverse speeltoestellen voor klein en groot. Wij kunnen voor u bemiddelen in de huur van grote tenten e.d. Ook kunnen we voor u de catering regelen. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven afgestemd op uw situatie. Ook kunt u het terrein voor een dag reserveren.